PubQuiz in De Enck

Oirschot, 18 mei 2017

In het Theatercafé organiseren we iedere maand een gezellige PubQuiz! Deze PubQuiz staat garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau.

 

De vragen zijn verdeeld in rondes met vragen van verschillende categorieën op het gebied van: topografie, muziek, films, nieuws, sport en nog veel meer. Ook komen er rondes in de vorm van muziek en fotorondes, met vragen waarvan u denkt ‘wat was het ook al weer?’. De vragen van de quiz frissen uw geheugen op en vele antwoorden worden weer herkenbaar, maar leiden ook tot nodige lachmomenten!

De avond wordt gepresenteerd door een quizmaster, die er een leuke avond van weet te maken. Gaat u de competitie aan met andere teams om de hoogste score te halen? Of wilt u gewoon een gezellige avond met vrienden, familie of collega's? Kom dan naar de PubQuiz in De Enck!

De eerstvolgende PubQuiz vindt plaats in het TheaterCafé van De Enck op donderdag 20 april.

U kunt zich inschrijven op de avond zelf vanaf 20.00 uur. De entreeprijs is € 2,50 per deelnemer. De quizmaster zal rond 20.30 uur beginnen met de PubQuiz.

Graag tot ziens bij de PubQuiz op 20 april!

Twitter mee met @DeEnck

 • Heb jij na de vakantie zin in een leuke theatervoorstelling? 🎬 In september gaan we weer van start! Met... https://t.co/GWtLdxXG1T
  2 dagen geleden
 • Ik heb een nieuwe video op Facebook geplaatst https://t.co/tjCu55O887
  4 dagen geleden
 • Jeukt het al? https://t.co/7b0ef0bE6m https://t.co/4Lkc9xlT8q
  6 dagen geleden
 • Geachte bezoeker, Wegens onderhoud is De Enck a.s. zaterdag 22 juli gesloten. Onze excuses voor het ongemak.
  7 dagen geleden

Sociaal Cultureel Centrum De Enck | 2017