Presentatie nieuw theaterseizoen 17/18

Oirschot, 19 mei 2017

in de theaterzaal met enkele cabaretiers die landelijk succes hebben en klinkende muziekoptredens. De presentatie is in handen van Ivo Mijland, die zelf in De Enck inmiddels al enkele malen voor een volle zaal heeft gezorgd. De avond is gratis toegankelijk en begint om 20.15u.

 Terwijl het seizoen nog in volle gang was, werd er achter de schermen hard gewerkt aan het nieuwe theaterprogramma. In seizoen 2017-2018 kan het publiek kiezen uit ruim 30 professionele voorstellingen. Voeg daarbij nog de optredens van de vele culturele verenigingen uit Oirschot en omgeving en de filmavonden van Filmclub Oirschot. Zo zijn er weer voldoende mogelijkheden om een avond te genieten in RaboTheater De Enck!

 

 Het aanbod bestaat uit cabaret, toneel, muziek en familievoorstellingen. Enkele landelijk bekende cabaretiers komen optreden en er zijn diverse veelbelovende jonge talenten. Muziek is er in alle soorten en maten. Ook aan de jeugd is gedacht; in de vakanties zijn er spannende en fantasievolle familievoorstellingen en er komt heuse Kerstvoorstelling. Het programma wordt onthuld op vrijdagavond 19 mei en bezoekers van die avond kunnen dan met voorrang kaarten reserveren.

 Plaatsen reserveren is mogelijk via info@deenck.nl, waarbij u uw naam vermeldt en het aantal personen waarmee u komt. 

 

Aanvang presentatieavond: 20.15 uur

Twitter mee met @DeEnck

 • Heb jij na de vakantie zin in een leuke theatervoorstelling? šŸŽ¬ In september gaan we weer van start! Met... https://t.co/GWtLdxXG1T
  2 dagen geleden
 • Ik heb een nieuwe video op Facebook geplaatst https://t.co/tjCu55O887
  4 dagen geleden
 • Jeukt het al? https://t.co/7b0ef0bE6m https://t.co/4Lkc9xlT8q
  6 dagen geleden
 • Geachte bezoeker, Wegens onderhoud is De Enck a.s. zaterdag 22 juli gesloten. Onze excuses voor het ongemak.
  7 dagen geleden

Sociaal Cultureel Centrum De Enck | 2017