Route

Het Sociaal Cultureel Centrum De Enck is centraal gelegen in Midden-Brabant. Oirschot ligt in de driehoek Eindhoven - Tilburg - ’s-Hertogenbosch, direct aan de autosnelweg A58 / A2. Het oude historische centrum van Oirschot, met als middelpunt de grote kerk en de Markt, omgeven door vele gezellige cafés en restaurants, ligt op loopafstand van Sociaal Cultureel Centrum De Enck.

Direct rondom De Enck is voldoende parkeergelegenheid inclusief een gratis ondergrondse parkeergarage (LET OP de openingstijden van de parkeergarage!). Een winkelstraat verbindt de oude kern van Oirschot met het hedendaagse Sociaal Cultureel Centrum.

 

Navigatieadres: Harnasweg 4, 5688 EW, Oirschot

 

Vanaf Tilburg:

A58, afslag Oirschot, bij stoplichten linksaf. Na de tweede rotonde ziet u De Enck aan de linkerzijde liggen. Voor parkeren gaat u de derde rotonde 4/4 rond. Vervolgens vindt u rechts het parkeerterrein en de parkeergarage. Parkeren bij De Enck kost u helemaal niets!

 

Vanaf Eindhoven:

A58, afslag Oirschot, bij stoplichten rechtsaf. Na de tweede rotonde ziet u De Enck aan de linkerzijde liggen. Voor parkeren gaat u de derde rotonde 4/4 rond. Vervolgens vindt u rechts het parkeerterrein en de parkeergarage. Parkeren bij De Enck kost u helemaal niets!

 

Vanaf 's-Hertogenbosch:

A2, afslag Best-West, bij rotonde rechtsaf richting Oirschot. De tweede rotonde weer rechtsaf. Na 6 kilometer (links ziet u een Shellpomp, rechtsaf op de rotonde. Volgende rotonde weer rechtsaf. Nu ziet u De Enck aan de linkerzijde liggen. Voor parkeren gaat u de volgende rotonde 4/4 rond. Vervolgens vindt u rechts het parkeerterrein en de parkeergarage. Parkeren bij De Enck kost u helemaal niets!

 

Openbaar vervoer:

Met de NS reist u naar Tilburg of Best.

In Tilburg neemt u bij het station Bus 141 naar Best die u in 45 minuten naar Oirschot brengt. Vanuit Best doet Bus 141 naar Tilburg er 12 minuten over om in Oirschot te komen.

U stapt uit bij bushalte Sint Jorisstraat en dan is het nog 2 minten lopen naar S.C.C. De Enck, dat u vanaf de bushalte al kunt zien. 

Twitter mee met @DeEnck

 • Heb jij na de vakantie zin in een leuke theatervoorstelling? šŸŽ¬ In september gaan we weer van start! Met... https://t.co/GWtLdxXG1T
  2 dagen geleden
 • Ik heb een nieuwe video op Facebook geplaatst https://t.co/tjCu55O887
  4 dagen geleden
 • Jeukt het al? https://t.co/7b0ef0bE6m https://t.co/4Lkc9xlT8q
  6 dagen geleden
 • Geachte bezoeker, Wegens onderhoud is De Enck a.s. zaterdag 22 juli gesloten. Onze excuses voor het ongemak.
  7 dagen geleden

Sociaal Cultureel Centrum De Enck | 2017