Parkeren

Direct rondom De Enck is voldoende parkeergelegenheid inclusief een gratis ondergrondse parkeergarage (Let op! De parkeergarage sluit om 21.00u!). Een winkelstraat verbindt de oude kern van Oirschot met het hedendaagse Sociaal Cultureel Centrum.

 

Navigatieadres: Harnasweg 4, 5688 EW, Oirschot

 

In het centrum van Oirschot gelden een aantal regels voor het parkeren. De gemeentelijke toezichthouders controleren streng op de naleving van deze regels.

 

Op de Markt mag u vrij parkeren, uitgezonderd op dinsdag van 6.00 tot en met 15.00 uur i.v.m. de weekmarkt.

 

In de parkeerschijfzone, ook wel blauwe zone genoemd, mag u van maandag tot en met zaterdag uitsluitend parkeren met een parkeerschijf. Dat geldt tussen 9.00 en 18.00 uur. U mag hier dan maximaal 1 uur staan, bij winkelcentrum De Poort (dus vlak bij De Enck) is dat 2 uur.

 

Buiten deze tijden (dus ook wanneer u 's avonds een voorstelling in het RaboTheater bezoekt) mag u onbeperkt parkeren, zolang dat maar binnen de vakken gebeurd.

 

Wilt u overdag langer dan twee uur parkeren, dan kunt u o.a. terecht op het grote parkeerterrein aan de Sint Jorisstraat (tegenover Joris Zorg).

Twitter mee met @DeEnck

 • Na het grote succes van Peter Pan, speelt Kleintje BMT in de kerstvakantie de familiemusical De Tovenaar van Oz.... https://t.co/fqu44VkUE7
  7 uur
 • Heb jij nog geen plannen voor komend weekend? Vrijdagavond kun je komen genieten van een heerlijk Arabisch... https://t.co/biZraECqSG
  1 dag geleden
 • De Oirschotse Cabaretier Ivo Mijland speelt op 7 oktober in RaboTheater De Enck zijn cabaretske voorstelling over... https://t.co/egFSLSzFeF
  2 dagen geleden
 • https://t.co/CxldXCz3D6
  5 dagen geleden

Sociaal Cultureel Centrum De Enck | 2017