Vergaderen in De Enck


Vergaderzalen

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw vergadering, training of presentatie? Voor één dagdeel, een hele dag of meerdere dagen? Bekijk dan hier de mogelijkheden van De Enck.

De Enck beschikt over diverse representatieve vergaderzalen. Naast het RaboTheater (318 stoelen) en het Restaurant zijn er kleinere zalen voor maximaal 30 personen, allen voorzien van klimaatbeheersing.
Alle vergaderruimten zijn compleet ingericht met whiteboard en netwerkaansluiting. Beamers en audiovisuele apparatuur zijn op aanvraag beschikbaar. Zelfs een piano behoort tot de mogelijkheden. Koffie en thee kunnen naar wens in de vergaderruimte geserveerd worden. Elke vergaderruimte beschikt over een eigen (mini)bar met frisdrank.

Wilt u een lunch of borrel aanbieden? Onze gastvrijheid kent geen grenzen. Kortom, wij zorgen voor een onbezorgde bijeenkomst in een representatieve omgeving!

Voor meer informatie kunt u mailen naar horeca@deenck.nl of bel 0499-572691.

Twitter mee met @DeEnck

 • Heb jij na de vakantie zin in een leuke theatervoorstelling? šŸŽ¬ In september gaan we weer van start! Met... https://t.co/GWtLdxXG1T
  2 dagen geleden
 • Ik heb een nieuwe video op Facebook geplaatst https://t.co/tjCu55O887
  4 dagen geleden
 • Jeukt het al? https://t.co/7b0ef0bE6m https://t.co/4Lkc9xlT8q
  6 dagen geleden
 • Geachte bezoeker, Wegens onderhoud is De Enck a.s. zaterdag 22 juli gesloten. Onze excuses voor het ongemak.
  7 dagen geleden

Sociaal Cultureel Centrum De Enck | 2017