Arrangementen

Vergaderarrangementen

Voor een compleet verzorgde vergaderdag kunt u terecht in De Enck. U heeft een keuze uit verschillende vergaderarrangementen. Voor de zakelijke markt is De Enck een prima partner. Of u nu komt vergaderen met 10 personen of een middagsymposium voor 300 personen wilt organiseren. De mogelijkheden zijn legio! Zoekt u een geschikte locatie om uw jaarcijfers te presenteren? Of wilt u een training voor uw personeel organiseren?
In een persoonlijk gesprek lichten wij u alle keuzes graag toe en passen wij de mogelijkheden aan uw wensen aan.

Wilt u uw vergadering uitbreiden met lunch, diner of borrel? Geen probleem! Vanaf 10 personen tot maximaal 200 personen wordt er in overleg met u een heerlijke lunch of diner samengesteld. Wij verzorgen graag een arrangement dat aansluit bij al uw wensen.

Theaterarrangementen

Ook kunt u een diner/borrel koppelen aan een voorstelling uit het theaterprogramma, maar desgewenst kunnen we ook een thema-avond samenstellen of entertainment verzorgen. De Enck heeft goede contacten met diverse boekingsbureaus, waardoor ook uw favoriete artiest wellicht tot de mogelijkheden behoort.

Naast professionele technische faciliteiten en uitgebreide horecavoorzieningen garanderen wij u vanzelfsprekende gastvrijheid en persoonlijke aanpak.

Verhuur hulpmiddelen

Installatie van gewenste technische faciliteiten is gratis. Voor assistentie gedurende de dag (bij sommige apparatuur wettelijk verplicht) betaalt u extra per technicus per dag per faciliteit. Vraag voor meer informatie naar onze horeca- en verhuurmanager.

Twitter mee met @DeEnck

 • Heb jij na de vakantie zin in een leuke theatervoorstelling? šŸŽ¬ In september gaan we weer van start! Met... https://t.co/GWtLdxXG1T
  2 dagen geleden
 • Ik heb een nieuwe video op Facebook geplaatst https://t.co/tjCu55O887
  4 dagen geleden
 • Jeukt het al? https://t.co/7b0ef0bE6m https://t.co/4Lkc9xlT8q
  6 dagen geleden
 • Geachte bezoeker, Wegens onderhoud is De Enck a.s. zaterdag 22 juli gesloten. Onze excuses voor het ongemak.
  7 dagen geleden

Sociaal Cultureel Centrum De Enck | 2017