Arrangementen

Bedrijfsdiner

Een diner op maat? Geen probleem! Vanaf 10 personen tot maximaal 200 personen wordt er in overleg met u een heerlijk diner samengesteld. Wij verzorgen graag een arrangement dat aansluit bij al uw wensen. U kunt een diner koppelen aan een voorstelling uit het theaterprogramma, maar desgewenst kunnen we ook een thema-avond samenstellen of entertainment verzorgen. De Enck heeft goede contacten met diverse boekingsbureaus, waardoor ook uw favoriete artiest wellicht tot de mogelijkheden behoort.

VIP-Theaterarrangement

Omdat we beschikken over een prachtige theaterzaal bieden wij u de mogelijkheid om een combinatie te maken tussen theater en dineren of borrelen in besloten kring. U reserveert hiervoor een VIP-Theaterarrangement waarbij u voorafgaand aan de theatervoorstelling in besloten kring geniet van een smaakvol theaterdiner, vervolgens plaats neemt in het RaboTheater voor uw favoriete voorstelling en zowel in de pauze als na afloop nog even napraat tijdens de besloten borrel.

Zakelijke bijeenkomsten

Het RaboTheater in De Enck is een plek om te ontspannen bij een mooie voorstelling. Ons theater biedt ook de mogelijkheid zakelijk te ondernemen in een bijzondere culturele omgeving. Bent u op zoek naar een passende locatie voor een zakelijke of feestelijke gelegenheid? Maak dan eens kennis met de mogelijkheden van het RaboTheater in De Enck.

Het RaboTheater is uitstekend geschikt voor een gezelschap tot 500 personen, terwijl het Theatercafe ruimte biedt aan 600 bezoekers. Daarnaast is het Theaterrestaurant uiterst geschikt voor bedrijfspresentaties en diners. Naast professionele technische faciliteiten en uitgebreide horecavoorzieningen garanderen wij u vanzelfsprekende gastvrijheid en persoonlijke aanpak. Onze medewerkers staan klaar om samen met u een geslaagd evenement te organiseren! Voor meer informatie of voor het aanvragen van een zakelijke brochure belt u 0499-572691.


Twitter mee met @DeEnck

 • De Enck heeft verschillende vacatures open staan! • Oproepkrachten techniek. • Stagiaires horeca. •... https://t.co/9eaJGNNYuj
  2 dagen geleden
 • Geachte bezoekers, Helaas is onze website tijdelijk offline vanwege een landelijke storing met iDEAL. Excuses voor het ongemak.
  4 dagen geleden
 • https://t.co/mz9q5Lgby2
  5 dagen geleden
 • Na een prachtige presentatieavond staat vanaf vandaag het nieuwe seizoen online! Neem een kijkje op... https://t.co/1FYVmZhqWC
  5 dagen geleden

Sociaal Cultureel Centrum De Enck | 2017