Theatercafé

Het Theatercafé is een ontmoetingsplaats en wordt daarom ook wel de huiskamer van Oirschot genoemd. Het theatercafé is dagelijks vanaf 9.00 uur geopend. Deze sfeervolle ambiance met halfronde glazen wand biedt plaats aan 300 gasten. De ruimte beschikt bovendien over goede klimaatbeheersing en een aantal biljarttafels. U kunt hier op maandag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur tot 15.00 uur á la carte lunchen.

Daarnaast is het theatercafé de perfecte locatie voor een aangeklede borrel, om uw evenement of vergadering op informele wijze af te sluiten.

In het seizoen is het ruime terras geopend, dat uitzicht biedt op een oude meubelfabriek met karakteristieke schoorsteen. Deze gerestaureerde fabriek vormt het middelpunt van winkelcentrum De Poort.

Roken

Het Theatercafé is in bezit van een stijlvolle rookruimte. Indien u wilt roken verzoeken wij gebruik te maken van deze ruimte.

De Enck Cadeaubon

Bent u op zoek naar een leuk cadeau? De Enck heeft een eigen Cadeaubon. Deze bon kan besteed worden in het Theatercafé bij de aankoop van drankjes, een heerlijke lunch, of theaterdiners. Het minimum bedrag is € 5,00.

 

Tijdens theatervoorstellingen

Consumpties

Uiteraard wilt u in alle rust kunnen genieten van de voorstelling. Daarom is het alleen toegestaan om uw consumpties in het Theatercafé te nuttigen.

Pauze

Of er een pauze is tijdens de voorstelling wordt bepaald door het gezelschap. De pauze duurt gemiddeld twintig minuten. U kunt pauzeren in het Theatercafé.

 

Twitter mee met @DeEnck

 • De Enck heeft verschillende vacatures open staan! • Oproepkrachten techniek. • Stagiaires horeca. •... https://t.co/9eaJGNNYuj
  2 dagen geleden
 • Geachte bezoekers, Helaas is onze website tijdelijk offline vanwege een landelijke storing met iDEAL. Excuses voor het ongemak.
  4 dagen geleden
 • https://t.co/mz9q5Lgby2
  5 dagen geleden
 • Na een prachtige presentatieavond staat vanaf vandaag het nieuwe seizoen online! Neem een kijkje op... https://t.co/1FYVmZhqWC
  5 dagen geleden

Sociaal Cultureel Centrum De Enck | 2017