Jumbo Theatercafé

Het Jumbo Theatercafé is een ontmoetingsplaats en wordt daarom ook wel de huiskamer van Oirschot genoemd. Het Jumbo theatercafé is dagelijks vanaf 9.00 uur geopend. Deze sfeervolle ambiance met halfronde glazen wand biedt plaats aan 300 gasten. De ruimte beschikt bovendien over goede klimaatbeheersing en een aantal biljarttafels. U kunt hier op maandag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur tot 15.00 uur á la carte lunchen. (Let op: Tijdens de zomersluiting zijn er aangepaste openingstijden. Kijk hier voor meer informatie.) 

Daarnaast is het theatercafé de perfecte locatie voor een aangeklede borrel, om uw evenement of vergadering op informele wijze af te sluiten.

In het seizoen is het ruime terras geopend, dat uitzicht biedt op een oude meubelfabriek met karakteristieke schoorsteen. Deze gerestaureerde fabriek vormt het middelpunt van winkelcentrum De Poort.

Roken

Het Theatercafé is in bezit van een stijlvolle rookruimte. Indien u wilt roken verzoeken wij gebruik te maken van deze ruimte.

De Enck Cadeaubon

Bent u op zoek naar een leuk cadeau? De Enck heeft een eigen Cadeaubon. Deze bon kan besteed worden in het Jumbo Theatercafé bij de aankoop van drankjes, een heerlijke lunch, of theaterdiners. Het minimum bedrag is € 5,00.

 

Tijdens theatervoorstellingen

Consumpties

Uiteraard wilt u in alle rust kunnen genieten van de voorstelling. Daarom is het alleen toegestaan om uw consumpties in het Jumbo Theatercafé te nuttigen.

Pauze

Of er een pauze is tijdens de voorstelling wordt bepaald door het gezelschap. De pauze duurt gemiddeld twintig minuten. U kunt pauzeren in het Jumbo Theatercafé.

 

Twitter mee met @DeEnck

 • Na het grote succes van Peter Pan, speelt Kleintje BMT in de kerstvakantie de familiemusical De Tovenaar van Oz.... https://t.co/fqu44VkUE7
  7 uur
 • Heb jij nog geen plannen voor komend weekend? Vrijdagavond kun je komen genieten van een heerlijk Arabisch... https://t.co/biZraECqSG
  1 dag geleden
 • De Oirschotse Cabaretier Ivo Mijland speelt op 7 oktober in RaboTheater De Enck zijn cabaretske voorstelling over... https://t.co/egFSLSzFeF
  2 dagen geleden
 • https://t.co/CxldXCz3D6
  5 dagen geleden

Sociaal Cultureel Centrum De Enck | 2017