RaboTheater


Het RaboTheater is de perfecte locatie voor een professionele bedrijfspresentatie of een inspirerend congres. Het theater heeft een uitstekende akoestiek, klimaatbeheersing en de modernste snufjes op het gebied van beeld en geluid. Professionele theatertechnici staan tot uw beschikking. Met de juiste aankleding en verlichting toveren wij de theaterzaal om in elke gewenste sfeer en uitstraling. In de theateropstelling beschikt de zaal over 318 comfortabele stoelen die stuk voor stuk een onbelemmerd zicht op het podium bieden. De zaal kan in een handomdraai omgebouwd worden naar een ruimte die uitermate geschikt is voor een tentoonstelling of een concert. De zaalcapaciteit wordt dan vergroot tot 500 personen.
Het gelijkvloerse podium heeft een directe toegang naar de parkeerplaats, waardoor theaterattributen, decorstukken en zelfs auto’s, meubels en boten voor bijvoorbeeld presentatiedoeleinden rechtstreeks het theater in kunnen rijden. Afhankelijk van de voorstelling kan het podium groter of kleiner gemaakt worden met verschuifbare panelen.

Onze gastvrijheid kent geen grenzen, want vanuit het RaboTheater heeft u directe toegang tot het Theatercafé en het Theaterrestaurant. Wij kunnen uw gasten daarmee geheel naar uw wens een ­onvergetelijke dag bezorgen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze Coördinator Horeca & Verhuur: Brent Harsveld, via 0499-572691 of horeca@deenck.nl

Twitter mee met @DeEnck

 • Heb jij na de vakantie zin in een leuke theatervoorstelling? šŸŽ¬ In september gaan we weer van start! Met... https://t.co/GWtLdxXG1T
  2 dagen geleden
 • Ik heb een nieuwe video op Facebook geplaatst https://t.co/tjCu55O887
  4 dagen geleden
 • Jeukt het al? https://t.co/7b0ef0bE6m https://t.co/4Lkc9xlT8q
  6 dagen geleden
 • Geachte bezoeker, Wegens onderhoud is De Enck a.s. zaterdag 22 juli gesloten. Onze excuses voor het ongemak.
  7 dagen geleden

Sociaal Cultureel Centrum De Enck | 2017