Algemene Informatie

Kaartverkoop 

Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur via 0499-572691.

Openingstijden kaartverkoopreceptie: Op maandag en vrijdag van 9.00 - 12.30 uur; dinsdag en donderdag van 13.00 - 17.00 uur in de bibliotheek in De Enck. Ook één uur voor aanvang van een voorstelling.

Let op! In de zomervakantie gelden er aangepaste openingstijden.
Zomersluiting van 17 juli t/m 27 augustus: kaartverkoopreceptie is gesloten. U kunt uw kaarten reserveren via onze website, of telefonisch (0499-572691). 

Kaarten reserveren via onze website: U kunt uw theaterkaartjes op ieder gewenst tijdstip bestellen via het onderdeel KAARTVERKOOP op deze website.

Contactgegevens
Sociaal Cultureel Centrum De Enck
De Loop 67 5688 EW Oirschot 

Tel: 0499-572691
E-mail: info@deenck.nl
IBAN Bankrekeningnr.: NL 36 RABO 013 88 19 211 (voor kaartverkoop)

E-tickets

Een geprinte versie van uw e-ticket is een geldig toegangsbewijs voor een voorstelling in RaboTheater De Enck. Het tonen van uw digitale e-ticket op bijvoorbeeld uw mobiele telefoon is niet toegestaan.
Bent u zelf niet in het bezit van een printer? Kom dan tijdens de openingstijden van de theaterkassa bij ons langs. Wij helpen u graag!

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden voor bezoekers en huurders van De Enck kunt u hier bekijken.

Voorstelling geannuleerd?

Het programma is onder voorbehoud. Indien een voorstelling wordt geannuleerd brengen we u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

Rolstoelgebruikers/ mindervaliden

Voor rolstoelgebruikers en mindervaliden hebben wij, wat betreft toegankelijkheid en plaatsen in de theaterzaal, voorzieningen getroffen. Wilt u hier gebruik van maken? Dan verzoeken wij u dit bij uw reservering aan te geven. De capaciteit van rolstoel- en mindervalidenplaatsen is beperkt. Wij proberen u hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn, echter kunt u hier geen rechten aan ontlenen. Let op: het reserveren van rolstoel- en/of mindervalidenplaatsen is niet mogelijk via de website. Wij verzoeken u vriendelijk hiervoor telefonisch contact op te nemen met een kaartverkoopmedewerker via 0499-572691.

Groepsbezoek voor scholieren en studenten

Bij een aantal voorstellingen zijn voor groepen scholieren (vanaf 10 personen) van het basisonderwijs, het middelbaar onderwijs en studenten, in overleg, speciale prijzen mogelijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0499-572691.

Groepsbezoek en arrangementen

Voor groepsreserveringen (vanaf minimaal 25 personen) kunt u terecht bij onze horecamanager.

De Enck Cadeaubon

Bent u op zoek naar een leuk cadeau? De Enck heeft een eigen cadeaubon. Deze bon is een geldig betaalmiddel in ons Jumbo Theatercafé en bij de theaterkassa van RaboTheater De Enck. 

Service

Gastvrouwen/Gastheren
In het RaboTheater is een groep vrijwilligers actief als gastvrouwen en –heren. Zij vormen een aanspreekpunt voor, tijdens en na de voorstelling.

Geluidversterkende apparatuur
Bent u slechthorend of gebruikt u een gehoorapparaat, dan kunt u kosteloos geluidsversterkende apparatuur lenen bij onze gastvrouwen.

Gratis garderobe 
Het is het niet toegestaan om jassen mee het RaboTheater in te nemen. Wij verzoeken u daarom vriendelijk uw jas in de garderobe op te hangen.

Mobiele telefoons / Opname apparatuur
Het is niet toegestaan uw mobiele telefoon binnen het RaboTheater te gebruiken. Zonder toestemming van de directie is het in het RaboTheater niet toegestaan tijdens de voorstelling beeld- en/of geluidsopnamen te maken.

Plaatsbewijzen
De computer wijst bij automatische reservering op volgorde van inschrijving de best beschikbare plaatsen aan. Bovenaan deze pagina vindt u een plattegrond (stoelsituering) met daarop de nummering van de stoelen in het RaboTheater.

Kom op tijd
Op uw toegangskaart staat de juiste tijd vermeld. Na aanvang van de voorstelling is het niet meer mogelijk de zaal te betreden en vervalt uw recht op de gereserveerde stoelen. Het niet op tijd aanwezig zijn geeft geen recht op restitutie van de toegangskaarten.

Teleurgesteld? Laat het ons weten! 
Wij doen onze uiterste best om iedere avond tot een succes te maken. Toch kan het dan zijn dat een voorstelling niet voldoet aan uw verwachtingen. Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. U krijgt telefonisch of schriftelijk bericht.

Roken
In De Enck is het niet toegestaan te roken. 

Consumpties
Het is niet toegestaan om uw consumpties mee het RaboTheater in de nemen. Tijdens voorstellingsavonden en -middagen kan betaald worden met munten. Deze zijn verkrijgbaar aan de muntenbar in ons Jumbo Theatercafé.

Pauze
Of er een pauze is tijdens de voorstelling wordt bepaald door het gezelschap. De pauze duurt gemiddeld twintig minuten. U kunt pauzeren in ons Jumbo Theatercafé.

Routebeschrijving

Vanaf Tilburg:
A58, afslag Oirschot, bij stoplichten linksaf. Na de tweede rotonde ziet u S.C.C. De Enck aan de linkerzijde liggen. Voor parkeren gaat u de derde rotonde 4/4 rond. Vervolgens vindt u rechts het parkeerterrein en de parkeergarage (let op openingstijden).

Vanaf Eindhoven:
A58, afslag Oirschot, bij stoplichten rechtsaf. Na de tweede rotonde ziet u S.C.C. De Enck aan de linkerzijde liggen. Voor parkeren gaat u de derde rotonde 4/4 rond. Vervolgens vindt u rechts het parkeerterrein en de parkeergarage (let op openingstijden). 

Vanaf 's-Hertogenbosch:
A2, afslag Best-West, bij rotonde rechtsaf richting Oirschot. Volgende rotonde weer rechtsaf. Na 6 kilometer (links ziet u een Shellpomp, rechtsaf op de rotonde. Volgende rotonde weer rechtsaf. Nu ziet u S.C.C. De Enck aan de linkerzijde liggen. Voor parkeren gaat u de volgende rotonde 4/4 rond. Vervolgens vindt u rechts het parkeerterrein en de parkeergarage (let op openingstijden).

Parkeren

Bij het RaboTheater is voldoende parkeergelegenheid. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Let op: de parkeergarage is om 21.00 uur gesloten.

Navigatieadres: Harnasweg 4, 5688 EW Oirschot 

Theaternieuwsbrief per e-mail

Iedere maand verschijnt D'ENCK(in)BEELD van het RaboTheater via e-mail met daarin actuele informatie over voorstellingen, webacties etc. U kunt zich hiervoor aanmelden via onze website: Digitale nieuwsbrief.

Zakelijke bijeenkomsten

Het RaboTheater in De Enck is een plek om te ontspannen bij een mooie voorstelling. Ons theater biedt ook de mogelijkheid zakelijk te ondernemen in een bijzondere culturele omgeving. Bent u op zoek naar een passende locatie voor een zakelijke of feestelijke gelegenheid? Maak dan eens kennis met de mogelijkheden van het RaboTheater in De Enck.

Twitter mee met @DeEnck

 • https://t.co/1Y2ZJfR3oD
  11 uur
 • Wat hebben we een fantastisch weekend gehad, tijdens De Bestemming! Heeft u ook zo genoten van de prachtige muziek?‚Ķ https://t.co/7Bclqyz91g
  19 uur
 • https://t.co/KnBklSJH2r
  21 uur
 • https://t.co/qoewrE5ra6
  1 dag geleden

Sociaal Cultureel Centrum De Enck | 2018