Bereikbaarheid

S.C.C. De Enck is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Plan uw reis op tijd en houd rekening met wegwerkzaamheden.

Komt u met de auto?

De Enck is goed bereikbaar vanaf de snelweg. Plan uw reis, route en bekijk de parkeergelegenheden rondom De Enck.

Vanaf Tilburg:
A58, afslag Oirschot, bij stoplichten linksaf. Na de tweede rotonde ziet u S.C.C. De Enck aan de linkerzijde liggen. Voor parkeren gaat u de derde rotonde 4/4 rond. Vervolgens vindt u rechts het parkeerterreinen de parkeergarage (Let op: De parkeergarage sluit op vrijdag om 22.00u en zaterdag om 20.15u!).

Vanaf Eindhoven:
A58, afslag Oirschot, bij stoplichten rechtsaf. Na de tweede rotonde ziet u S.C.C. De Enck aan de linkerzijde liggen. Voor parkeren gaat u de derde rotonde 4/4 rond. Vervolgens vindt u rechts het parkeerterrein en de parkeergarage (Let op: De parkeergarage sluit op vrijdag om 22.00u en zaterdag om 20.15u!).

Vanaf 's-Hertogenbosch:
A2, afslag Best-West, bij rotonde rechtsaf richting
Oirschot. Volgende rotonde weer rechtsaf. Na 6 kilometer (links ziet u een
Shellpomp, rechtsaf op de rotonde. Volgende rotonde weer rechtsaf. Nu ziet u S.C.C. De Enck aan de linkerzijde liggen. Voor parkeren gaat u de volgende rotonde 4/4 rond. Vervolgens vindt u rechts het parkeerterrein en de
parkeergarage (Let op: De parkeergarage sluit op vrijdag om 22.00u en zaterdag om 20.15u!).

Openbaar Vervoer

Met de NS reist u naar Tilburg of Best.
In Tilburg neemt u bij het station Bus 141 naar Best die u in 45 minuten naar Oirschot brengt. Vanuit Best doet Bus 141 naar Tilburg er 12 minuten over om in Oirschot te komen.
U stapt uit bij bushalte Sint Jorisstraat. Dan is het nog 2 minuten lopen naar S.C.C. De Enck, dat u vanaf de bushalte al kunt zien.

Sociaal Cultureel Centrum De Enck