I.V.M. HET CORONA-VIRUS ZIJN ALLE ACTIVITEITEN EN VOORSTELLINGEN TOT 1 JUNI GEANNULEERD
Meer informatie »

Huisgenoten

Sociaal Cultureel Centrum De Enck biedt onderdak voor tal van verenigingen en organisaties, ook wel huisgenoten. We laten u graag kennismaken met onze gewaardeerde huisgenoten.

Op zoek?

Zoekt u een ruimte voor tijdelijke of vaste activiteiten en bent u geïnteresseerd in het worden van een huisgenoot? Bel hiervoor naar 0499-57 26 91 of mail naar info@deenck.nl.

Medisch Centrum De Plataan

Het goed afstemmen van de zorg rondom u is van groot belang. Het vereist teamwerk en goede communicatie onderling. Zowel onze eigen medewerkers als de overige zorgverleners (de zogenaamde ketenpartners) doen er alles aan om de kwaliteit te optimaliseren.

Telefonisch: 0499  – 571679​
​​Mail: info@mcdeplataan.nl​​
Website: www.mcdeplataan.nl

Bibliotheek De Kempen

De bibliotheek maakt je rijker. Maakt iedereen rijker. De bibliotheek in de Enck biedt je dé plek voor kennis, informatie en inspiratie. Struinen in de collectie, leren van activiteiten, ontmoeten, delen en geïnspireerd raken door verhalen van iedereen. Welkom!
​​Kijk voor activiteiten en nog veel meer aanbod op onze website. 

Telefonisch: 085 – 7733292
​​Mail: oirschot@bibliotheekdekempen.nl 
​​Website: www.bibliotheekdekempen.nl

Hoorspecialist oirschot

Hoorproblemen? Bij Hoorspecialist Oirschot bent op het juiste adres. Ik ben Wendy van Genechten-Renders, gediplomeerd triage-audicien. Met mijn jarenlange ervaring komen we altijd tot een passende hooroplossing. Want mijn passie is uw gehoor! Ik onderscheid me van bekende hoorwinkels door een aanpak die gericht is op kwaliteit, het juiste advies en service. Tot horens!

Telefonisch: 06 - 21807507
Mail: info@hoorspecialistoirschot.nl

Website: www.hoorspecialistoirschot.nl / Facebook: hoorspecialistoirschot

Lianne Koster praktijk voor Haptotherapie

Als gevoel en verstand in balans zijn, doe je sneller wat je moet of wilt doen. Toch kan het zijn dat gevoelens en gedachten niet in overeenstemming zijn met het leven dat je leidt. Er kunnen dan klachten ontstaan. Je voelt je niet op je plek, kunt moeilijker gevoelens uiten of herkennen, bent snel gestrest, hebt een gebrek aan zelfvertrouwen, of ervaart problemen rondom intimiteit en relaties. Haptotherapie kan dan uitkomst bieden.

Telefonisch: 06-18969338
Website: www.liannekoster.nl
Mail: welkom@liannekoster.nl

ZuidZorg Oirschot

Professionele zorg, gewoon thuis!
Fijn om gewoon thuis te zijn. Ook als u ziek of herstellend bent, u lichamelijk niet meer zo goed vooruit kan. Met Wijkzorg kan dat. Met een klein team leveren wij de persoonlijke zorg en aandacht die u nodig heeft. Hierbij gaan wij uit van een positieve benadering naar zoveel mogelijk zelfstandigheid. Daar zorgen wij voor, samen met u, uw huisarts of specialist, familie en mantelzorgers.

Telefonisch: 040-8806905
Website: https://www.zuidzorg.nl/wijkzorg

Ergotherapie (R-Go) Best-Oirschot

Ergotherapie Best-Oirschot helpt u ondanks beperkingen door ziekte of leeftijd om zo zelfstandig mogelijk de dag door te komen. Samen kijken we (bij u thuis) welke activiteiten niet meer gaan zoals u dat zou willen en zoeken we een passende oplossing. Wanneer het oefenen zelf geen verbetering geeft kijken we of er hulpmiddelen of aanpassingen nodig zijn om uw zelfstandigheid te kunnen ​behouden.

Telefonisch: 06 – 13358448
Mail: info@ergobest.nl
Website: www.ergobest.nl

Fysiotherapie Nieuwenhuis

Met ons team zijn we op de verschillende locaties aanwezig. Zo kunnen we onze specifieke kennis dicht bij de klant inzetten, en de fysiotherapeut kan zich vooral op zijn specialisme richten. U kunt bij ons o.a. terecht voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Kinderfysiotherapie, Claudicatio klachten, Oncologische fysiotherapie, Shockwave Therapie en Medische Fitness. 

Telefonisch: 0499 – 39 13 17
​​​Mail: m.nieuwenhuis@fysionieuwenhuis.nl
Website: www.fysiotherapienieuwenhuis.nl​

Regionaal Huidcentrum

Jij wilt toch ook een stralende huid! 
​Kim van de Schoot is de Huid-&Oedeemtherapeut van het Regionaal Huidcentrum. Al zijn je huidproblemen cosmetisch of heb je last van een zieke of beschadigde huid, vaak is er een oplossing. Daarom kun je altijd terecht voor een geheel vrijblijvend gesprek en een eerlijk, betrouwbaar advies. 

Telefonisch: 0499 – 37 81 83
​​Mail: info@hetregionaalhuidcentrum.nl
​​​Websitewww.hetregionaalhuidcentrum.nl​

Oefentherapie Cesar Best-Oirschot

Oefentherapie Cesar zorgt ervoor dat u lekker in beweging kunt blijven zonder dat uw lichaam tegenwerkt. Wat voorop staat is blijvend resultaat! Wij vertellen u tijdens de eerste afspraak en na goed onderzoek waar uw klacht vandaan komt en hoe wij u kunnen helpen met een persoonlijk programma. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er een structurele verandering kan plaatsvinden in uw klachten. 

Telefonisch: 0499 –  39 69 79
​​Mail: info@oefentherapiecesarbest.nl
​​Website: www.oefentherapiecesarbest.nl

Dieetadvies Caron

Een diëtist is dé specialist op het gebied van Voeding en Gezondheid.
​Ik ben Mariëlle Caron, diëtist. Wil je afvallen of aankomen? Heb je diabetes, COPD, maag- of darmklachten of bijv. een te hoge bloeddruk? Iedereen met vragen betreft voeding en gezondheid,  een (specifiek) dieet of voor een betrouwbare meting van je lichaamssamenstelling en een daarbij behorend advies, kan bij mij terecht!

Telefonisch: 06 ​– 13358448
​​Mail: info@ergobest.nl
​​​Website: www.ergobest.nl​

Podotherapie Brons

Podotherapie Brons bestaat uit een team van enthousiaste en vakbekwame podotherapeuten. Een podotherapeut onderzoekt, behandelt en voorkomt klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug, die u kunnen belemmeren in het dagelijks functioneren en welke ontstaan door een afwijkende voetstand of verkeerd looppatroon. Ook voor sportblessures of klachten als gevolg van diabetes mellitus en reuma (o.a. artrose) kunt u bij ons in de praktijk terecht.

Telefonisch: 0499 - 39 33 52
​​​Website: www.podotherapiebrons.nl
Logopediepraktijk Reuzel

Logopedie is meer dan spraakles alleen!
​​​Sinds 2000 is mijn logopediepraktijk gevestigd in de Enck op de eerste verdieping in de zorgvleugel. IN het begin heb ik me voornamelijk op de logopedie voor kinderen gericht. Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een allround praktijk voor zowel kinderen als volwassenen met problemen op het gebied van de spraak, taal , gehoor, adem en afwijkend mondgedrag.

​​Telefonisch:​
0499 - 57 84 46
​Mail:​
mandyreuzel@hetnet.nl
​Website: ​​https://www.logopediepraktijkreuzel.nl/

NXT Fysio

Bewegen doen we meestal zonder erbij na te denken. Pas wanneer er klachten optreden, merken we dat het lichaam soms wel wat extra hulp kan gebruiken. Wij helpen u graag weer op weg en gaan dan nét een stapje verder. Zet u de volgende stap op uw weg naar herstel? Een enthousiast team van fysiotherapeuten met uiteenlopende specialisaties staat voor u klaar!

NXT Fysio: De Loop 46 Oirschot

Telefonisch: 088 - 2626000
Mail: info@nxtfysio.nl
Website: www.nxtfysio.nl

Verenigingen

Naast onze gewaardeerde huisgenoten biedt De Enck podium voor tal van verenigingen en amateurgezelschappen

 • Niettemin
 • ​Stichting Sint Nicolaas
 • ​Filmclub Oirschot
 • ​Arti
 • Allure Dance
 • ​Just Us
 • ​Desnoots
 • ​C'est La Vie
 • SKAM-dance
 • Musical'sCool
 • GoDanza
 • ​Kleintje BMT (Brabants Muziek Theater)
 • ​Muziek Collectief Oirschot
 • ​IVN Oirschot
 • ​Fotogroep ISO5688
 • ​Fotogroep Oirschot
 • ​Yoga Oirschot
 • ​Biljartvereniging De Enck
 • ​Biljartvereniging De Vriendschap
 • ​Blaaskapel 't Spult
 • ​Speelgroep Oirschot
 • ​MBvO Gym
 • ​NextFysio 55+ Gym
 • ​Vrouwen van Nu
 • ​CV65+
 • ​Erpel en Klets
 • ​Cesar Groepslessen
 • Bridgeclub Fairplay
 • Bridgeclub Oirschot


Dit seizoen staan 10 filmvertoningen, 12 schoolvoorstellingen en 54 amateurvoorstellingen geprogrammeerd. Daarnaast wordt het gebouw gebruikt voor maatschappelijke en commerciële activiteiten als nieuwjaarslezingen, foto exposities, kerstvieringen, workshops, personeelsbijeenkomsten.

Wilt u meer informatie over deze voorstellingen? Mail dan naar info@deenck.nl .