Ma 08 juni 2020

Op 1 juni jl. zijn wij met veel blijdschap en enthousiasme weer open gegaan met ons terras en het Jumbo theatercafé.

Onze gasten waren blij weer een drankje of hapje te mogen nuttigen in De Enck.

Van oudsher heeft de Enck gedurende een periode van 7 weken een zomersluiting in de maanden juli en augustus, omdat de theaterprogrammering dan stil ligt en het verenigingsleven heeft dan ook geen activiteiten. Het Jumbo Theatercafé was dan beperkt open.

Dit jaar hebben we, ook als gevolg van de corona crisis, besloten om met het Jumbo Theatercafé volledig dicht te gaan van 27 juni t/m 23 augustus. De financiële impact van het open houden is te groot voor De Enck.

Echter, hebben we uiteraard ook goed nieuws! 
Wij zijn druk bezig met het organiseren van een zomerprogramma voor ons RaboTheater, Jumbo Theatercafé en ons Terras! Waarbij wij mogelijk toch theatervoorstellingen zullen spelen, d.w.z. theatervoorstellingen die geprogrammeerd stonden maar niet door konden gaan, uiteraard wel aangepast aan de nieuwe regels van o.a. 1,5 m afstand en maximaal 100 gasten per 1 juli. Maar ook live muziek en mogelijk ander entertainment. Wij hopen u hier spoedig meer over te kunnen berichten. Houd dus onze website en social media in de gaten, zodat u altijd op de hoogte bent!