Ma 04 juni 2018

Beste theaterliefhebber!
 
Wij willen u allen bedanken voor uw enorme steun, geloof en vertrouwen in de Enck dat u de afgelopen weken heeft laten zien op diverse manieren. Het heeft ons heel erg veel geholpen, het geeft een goed gevoel dat u allen achter ons bent blijven staan.
 
U heeft het wellicht al vernomen vanuit de media, we kunnen in ieder geval nog een heel theaterseizoen door met De Enck!
En dat is echt heel erg goed nieuws! Voor ons, voor u, voor de artiesten, we gaan u dit jaar verwennen met een fantastisch aanbod van zowel amateur- als professionele voorstellingen in ons prachtige RaboTheater! Velen van u hebben inmiddels kaarten gereserveerd en naast de 9 uitverkochte sint-voorstellingen, zijn ook Christel de Laat, Henry van Loon en Jeroen's Clan al helemaal uitverkocht! Het beste theaterseizoen in het bestaan van deze Enck.

Wanneer u kaarten heeft gereserveerd voor het nieuwe theaterseizoen, ontving u eerder van ons nog geen betaalverzoek, zodat u geen risico zou lopen in verband met de onzekerheid en de financiële situatie van De Enck.
Nu wij definitief groen licht hebben voor theaterseizoen 2018-2019, gaat de kaartverkoop werkelijk live en zal u via de mail een betaalverzoek ontvangen. Deze mail ontvangt u vandaag of morgen in uw mailbox.