• tribune

Di 09 juni 2020

Beste theaterbezoeker,

We hebben de afgelopen weken niet stil gezeten, en zijn druk bezig met een nieuwe planning/programmering voor ons theater. Dit houdt in; het verplaatsen van oude voorstellingen die i.v.m. corona niet plaats konden vinden, maar ook de programmering voor het nieuwe theaterseizoen. Samen met de impresariaten en artiesten zijn we druk bezig met het onderzoeken naar mogelijkheden hoe we dit alles volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen doen, ofwel met de 1,5 meter samenleving en max.100 bezoekers. Dit kost enorm veel tijd, waardoor het even kan duren voordat u iets van ons hoort. We hopen hiervoor op uw begrip en geduld.

Wat u de komende weken van ons kunt verwachten:
Zodra er een nieuwe datum bekend is van een eerder geplande voorstelling, nemen we per mail contact met u op. Alle reeds gekochte kaarten blijven geldig. Het kan zijn dat we tevens contact met u opnemen betreft extra informatie omtrent uw reservering die nodig is i.v.m. de richtlijnen van de RIVM.

Omdat het onderzoeken van de mogelijkheden en het plannen van nieuwe data enorm veel tijd kost, willen wij u dan ook bedanken voor uw begrip en geduld hiervoor!

We hopen u snel weer te kunnen verwelkomen in ons theater!

Blijf gezond!

Namens, bestuur, medewerkers en vrijwilligers De Enck