• website

Vr 25 mei 2018

Vol trots presenteren wij u onze nieuwe website waarmee het bestellen van tickets voor u als klant nog gemakkelijker en overzichtelijker wordt! De website past zich moeiteloos aan op smartphone, tablet, laptop en desktop.

Naast het fraaie design brengt dit ook veranderingen met zich mee voor u als (trouwe) bezoeker. De nieuwe website werkt namelijk samen met een nieuw kaartverkoopsysteem. Dit houdt in dat: het bestelproces er iets anders uitziet dan u gewend bent en dat iedereen (ook u als trouwe bezoeker) zich, voor het maken van de eerste reservering, registreert in het nieuwe systeem. Waarom? Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uiteraard vinden wij uw privacy belangrijk en willen wij aan deze nieuwe wetgeving voldoen. Daarom hebben wij er onder andere voor gekozen om geen 'oude' gegevens over te nemen in ons nieuwe systeem.

Wij hebben ons privacybeleid aangepast aan de veranderende regelgeving in het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). In onze Privacyverklaring staat beschreven hoe we met uw persoonsgegevens omgaan.

Heeft u nog vragen over de aanpassingen? Neem dan contact met ons op via info@deenck.nl. 


KAARTEN BESTELLEN
Bij de eerste aankoop in het nieuwe ticketsysteem worden eenmalig een paar gegevens gevraagd.  In verband met de privacywetgeving nemen wij geen gegevens over uit het oude ticketsysteem. De eenmalige invoer van uw gegevens kunnen we aan de theaterkassa uitvoeren, maar als u de kaarten zelf via de website bestelt kunt u rustig uw gegevens invoeren en controleren. Vooral bij het e-mailadres willen we de kans van typefouten minimaliseren aangezien u daarmee in de toekomst nieuwe bestellingen kunt plaatsen en u de bestelde kaarten daar ook ontvangt.

Het bestelproces gaat gemakkelijk stap voor stap. Mocht u er tijdens het bestelproces toch niet helemaal uitkomen,  kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag!

RESERVEREN VIA SMARTPHONE OF TABLET
Het is mogelijk om via een tablet of smartphone kaarten te reserveren. Je kunt daarbij ook zelf je plaatsen selecteren.