Horeca

Horeca
De Enck biedt u vele mogelijkheden op het gebied van horeca. Zo kunt u in ons Jumbo Theatercafé genieten van een lekker kopje koffie of thee met gebak, of zelfs een heerlijke lunch. Onze gastvrijheid kent geen grenzen!

Jumbo Theatercafé
Het Jumbo Theatercafé is een ontmoetingsplaats en wordt daarom ook wel de huiskamer van Oirschot genoemd. Het Jumbo theatercafé is dagelijks vanaf 9.00 uur geopend. Deze sfeervolle ambiance met halfronde glazen wand biedt plaats aan 300 gasten. De ruimte beschikt bovendien over goede klimaatbeheersing en een aantal biljarttafels. U kunt hier à la carte lunchen op maandag t/m donderdag vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur. (Let op: Tijdens de zomersluiting zijn er aangepaste openingstijden.)

Daarnaast is het theatercafé de perfecte locatie voor een aangeklede borrel, om uw evenement of vergadering op informele wijze af te sluiten.

In het seizoen is het ruime terras geopend, dat uitzicht biedt op een oude meubelfabriek met karakteristieke schoorsteen. Deze gerestaureerde fabriek vormt het middelpunt van winkelcentrum De Poort.