Kaartverkoop

Kaarten bestellen: 

 • Website: U kunt uw kaarten via deze website 24 uur per dag gemakkelijk en snel bestellen. Zo kunt u zelf uw plaatsen kiezen op de zaalplattegrond. Betalen is mogelijk met iDeal of de Podium Cadeaukaart. Hierbij ontvangt u direct uw e-tickets in uw mailbox.
 • Telefonisch (0499 -57 26 91): U kunt uw kaarten telefonisch bestellen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Onze medewerkers helpen u de best beschikbare plaatsen uit te kiezen. Betalen is mogelijk met iDeal of de Podium Cadeaukaart. Hierbij ontvangt u direct uw e-tickets in uw mailbox.
 • Theaterkassa: De theaterkassa is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 13.00 uur tot 16.30 uur. Ook is de kassa vanaf één uur voor aanvang van de voorstellingen geopend. Betalen is mogelijk contant of met de pinpas. Aan de theaterkassa accepteren wij de Theater & Concertbon, de Land van Oirschot cadeaubon, de Podium Cadeaukaart en onze eigen De Enck cadeaubonnen. 

Placering
RaboTheater De Enck werkt met geplaceerde en ongeplaceerde toegangskaarten. Om onze gasten in de gelegenheid te stellen voorafgaand aan de voorstelling een drankje te nuttigen zijn de meeste professionele voorstellingen geplaceerd. Op uw toegangskaarten staat een rij- en stoelnummer vermeld en dient u deze plaatsen in te nemen.  Sommige voorstellingen zijn ongeplaceerd, hier kunt u alleen het aantal stoelen van uw keuze opgeven. U kunt dan zelf een zitplaats in de zaal kiezen of er betreft een café-opstelling. 

Retourneren/ruilen
Het is helaas niet mogelijk om kaarten te retourneren. Indien u kaarten heeft voor een voorstelling die u wegens omstandigheden niet kunt bezoeken, kunt u uw kaarten omruilen voor een andere voorstelling. 

Wijzigingen voorstelling
Het programma is onder voorbehoud. In een enkele geval kan het voorkomen at een voorstelling door omstandigheden niet door kan gaan. In dat geval proberen wij de voorstelling naar een andere datum te verplaatsen. Indien dit niet mogelijk is, ontvangt u een tegoedbon of uw geld retour. Is uw voorstelling gewijzigd dan proberen wij u telefonisch of via e-mail te informeren. Daarom vragen wij bij de reservering naar uw contactgegevens. Wijzigingen vindt u ook op www.deenck.nl of op onze sociale media. 

LET OP! Graag jullie aandacht voor het volgende. Wij zien het wel eens gebeuren dat er valse kaarten in omloop zijn. Koop je kaarten via onze eigen ticketsite www.deenck.nl om teleurstelling te voorkomen.

Goed om te weten

 • Is een voorstelling uitverkocht​? Bij een aantal voorstellingen is een wachtlijst mogelijk. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. 
 • Voor rolstoelgebruikers en mindervaliden hebben wij, wat betreft toegankelijkheid en plaatsen in de theaterzaal, voorzieningen getroffen. Wilt u hier gebruik van maken? Dan verzoeken wij u dit bij uw reservering aan te geven. De capaciteit van rolstoel- en mindervalidenplaatsen is beperkt. Wij proberen u hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn, echter kunt u hier geen rechten aan ontlenen. Let op: het reserveren van rolstoel- en/of mindervalidenplaatsen is niet mogelijk via de website. Wij verzoeken u vriendelijk hiervoor telefonisch contact op te nemen met een kaartverkoopmedewerker via 0499-572691.
 • ​Voor ​slechthorenden ​beschikt S.C.C. De Enck over een infraroodsysteem en persoonlijke ringleidingen, waardoor alle bezoekers voor 100% kunnen genieten van een voorstelling. De apparaatjes zijn kosteloos verkrijgbaar bij een van de gastvrouwen en na de voorstelling levert u ze gewoon weer in.
 • In het RaboTheater zijn gastvrouwen en -heren aanwezig. Dit zijn vrijwilligers. Zij vormen een aanspreekpunt voor, tijdens en na de voorstelling.
 • Gratis garderobe. Het is niet toegestaan om jassen mee de theaterzaal in te nemen. Wij verzoeken u daarom vriendelijk uw jas in de garderobe op te hangen.
 • ​Het is niet toegestaan om uw consumpties mee de theaterzaal in te nemen. Voor, tijdens de pauze en na de voorstelling kunt u uiteraard wel genieten van uw consumpties in het Jumbo Theatercafé van De Enck. ​
 • Het is niet toegestaan uw mobiele telefoon binnen in de theaterzaal te gebruiken. Zonder toestemming van de directie is het in de theaterzaal niet toegestaan tijdens de voorstelling beeld- en/of geluidsopname te maken.
 • Kom op tijd! Op uw toegangskaart staat altijd de juiste aanvangstijd vermeld. Na aanvang van de voorstelling is het niet meer mogelijk de zaal te betreden en vervalt uw recht op de gereserveerde stoelen. Het niet op tijd aanwezig zijn, geeft geen recht op restitutie van de toegangskaarten.
 • Teleurgesteld? Laat het ons weten! Wij doen onze uiterste best om van iedere avond een succes te maken. Toch kan het zijn dat een voorstelling niet voldoet aan de verwachtingen. Gebruik om dit kenbaar de maken het contactformulier op onze website. U krijgt van ons een telefonische of schriftelijke reactie.

Website

Ondanks de zorg en aandacht tijdens het samenstellen van deze website, is het mogelijk dat gepubliceerde informatie onjuist of onvolledig is. Wij trachten dit te voorkomen, maar kunnen fouten niet uitsluiten. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun volledigheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Bezoekers van de website van S.C.C. De Enck mogen geen beelden, informatie, teksten en dergelijke openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van S.C.C. De Enck 

De van u bij S.C.C. De Enck bekende persoonsgegevens zullen door S.C.C. De Enck  niet worden verkocht of ter beschikking worden gesteld aan derden. Dit kunt u tevens terugvinden in onze Privacyverklaring