Programma

oktober 2019

zo 20 okt

C'est La Vie

Herfstconcert

Herfstconcert C'est La Vie

vr 25 okt

Savannah

Back to the Country - Part 9

Dick van Altena en Savannah nemen u wederom mee terug naar de hoogtijdagen van country en rock & roll. Ruim 30 songs komen langs in deze 2 uur durende muziekreis door de tijd. Na de reguliere show is er nog een bonus in de vorm van een ongedwongen after-party, een extra optreden in de foyer van het theater, waarbij meezingen mag.

november 2019

za 02 nov

B-Soul en Get a Grip

Swinging & Soulful Saturday

B-Soul speelt authentieke en moderne soul, met drie swingende zangeressen, drie strakke blazers en een groovende ritmesectie.

vr 22 nov

Dieter van der Westen Band

Me and you

Dieter van der Westen klinkt als 'een jonge Mark Knopfler met een twist van een folky Neil Young' (Frits Magazine).

december 2019

za 07 dec

DISNIE TE GELOVEN!

Lick It

𝗛𝘂𝗵?! 𝗡𝗲𝗲 𝗷𝗼𝗵?! 𝗘𝗰𝗵𝘁?! 𝗗𝗜𝗦𝗡𝗜𝗘 𝗧𝗘 𝗚𝗘𝗟𝗢𝗩𝗘𝗡! 😱 Na een tiental uitverkochte edities is het nu tijd om een stapje verder te gaan.

za 21 dec

Rapalje

Still into Folk - met een tikkeltje Kerst

Into Folk in een nieuwe jas, of liever gezegd, een nieuwe kilt. Vuurspuwende doedelzak, gevoelige ballades, stampende reels.

zo 22 dec

Bluebird Café

Marcel Smulders e.a.

Bluebird Café is een project van drie leden van countryband Savannah en singer-songwriter Marcel Verbeek. De naam Bluebird Café verwijst naar het wereldberoemde muziekcafé in Nashville: het mekka van singer-songwriters, waar dagelijks nieuwe talenten en grote legendes optreden.

januari 2020

za 11 jan

Arti

Nieuwjaarsconcert

Het Nieuwjaarsconcert; Arti op en top! Een verrassing voor oor en oog, onder leiding van dirigent Karin Janssen.

vr 31 jan

Renee van bavel zingt Herman van Veen

Mensenkind

Op vriendelijk verzoek en een lang gekoesterde wens: Renee van Bavel kijkt naar de wereld en bezingt haar met het repertoire van Herman van Veen.

februari 2020

vr 07 feb

Pater Moeskroen

De Reservebelgen

De geneugten van de wielersport, trappisten en friet met zure mayo hebben bij de heren van Pater Moeskroen een vurige wens los gemaakt; Belg worden!

maart 2020

do 05 maa

Gerard van Maasakkers

Ik loop (vh. 40+)

Na zijn bijzonder succesvolle 40 jaar liedjes loopt Gerard van Maasakkers verder. Hij kijkt rond, staat hier en daar stil, komt thuis met verhalen die hij vastlegt in woorden en akkoorden.

april 2020

vr 24 apr

The Wieners

The Wieners Play The Everly Brothers

Een ode aan de Koningen Van De Samenzang. Wake Up Little Susie, Bye Bye Love en Til I Kissed You, alsof Don en Phil vlak voor je staan. Een absoluut waardig eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock’n’roll tributeband!