Programma

november 2018

za 03 nov

Savannah

Back to the Country - Part 8

Ook in het achtste seizoen staat de nostalgie centraal. De show is een terugreis naar de tijd dat country en rock and roll gemeengoed waren en de ene hit na de andere werd gescoord. De jaren 50, 60 en 70 dus.

vr 16 nov

The Story of Simon & Garfunkel

Sound of Silence

Joost Botman en Niels van der Gulik nemen u mee naar New York waar Paul Simon en Art Garfunkel hun succesvolle muzikale loopbaan begonnen.

zo 25 nov

RSO Midden-Brabant

en The Best Irish Singers

RSO Midden-Brabant en Best Irish Singers treden samen op in “De Enck “ Oirschot. Op zondag 25 november a.s. geven het RSO Midden- Brabant en “The Best Irish Singers” uit buurgemeente Best een gezamenlijk concert in Sociaal Cultureel Centrum De Enck.

december 2018

do 13 dec

Mathilde Santing

Happy Holidays

In de donkere dagen voor Kerstmis straalt sinds een paar jaar een heldere ster: Mathilde Santing!

za 22 dec

Just Us

Kerstconcert

Just Us brengt een veelzijdige Kerst-repertoire met enkel de stem als instrument, perfecte a capella gezongen en gebracht met een vleugje humor. Dit concert grijpt aan, nodigt uit en zindert nog lang na!

januari 2019

za 12 jan

Arti

Nieuwjaarsconcert

Op zaterdag 12 januari luidt Muziekvereniging Arti met het Nieuwjaarsconcert het nieuwe jaar op een indrukwekkende manier in. Arti is een begrip in de Oirschotse gemeenschap, doordat zij niet alleen maatschappelijk betrokken is, maar ook op zeer hoog niveau weet te musiceren.

februari 2019

vr 01 feb

Crazy Pianos

The Best of

Na meer dan 10 succesvolle jaren in het theater weten de muzikanten van Crazy Pianos als geen ander hoe ze een zaal op zijn kop kunnen zetten.

vr 22 feb

Tim Akkerman

Sings The Boss (Bruce Springsteen)

Hij steekt het niet onder stoelen of banken: Tim Akkerman is een enorme Springsteen fan.

maart 2019

za 16 maa

Joris Linssen & Caramba

RAAK!

Laat je verrassen door het enthousiasme van zanger/tv-presentator Joris Linssen en zijn muzikale vrienden. Al meer dan tien jaar zetten ze elke theaterzaal op de kop.

zo 24 maa

Guitarra Americana

Met Emiel van Dijk en vele anderen

Een verassende muzikale reis op de akoestische gitaar van Noord- tot Zuid-Amerika. Gitarist Emiel van Dijk en slagwerker Onno Witte staan garant voor een virtuoos concert.

april 2019

zo 07 apr

Los del Tré

GIPSY - Tapasmiddag

Volgend op hun succesvolle eerste theatertournee is het vingervlugge gitaartrio Los del Trè helemaal klaar om met hun nieuwe concertprogramma Gipsy andermaal het publiek te charmeren.

mei 2019

za 25 mei

The Bluebettes

Best of the Sixties

In hun nieuwe theaterprogramma Best of the Sixties nemen de vijf goedlachse muzikantes de luisteraar mee op een trip down memory lane.