Programma

december 2018

za 22 dec

Just Us

Kerstconcert

Just Us brengt een veelzijdige Kerst-repertoire met enkel de stem als instrument, perfecte a capella gezongen en gebracht met een vleugje humor. Dit concert grijpt aan, nodigt uit en zindert nog lang na!

januari 2019

za 12 jan

Arti

Nieuwjaarsconcert

Op zaterdag 12 januari luidt Muziekvereniging Arti met het Nieuwjaarsconcert het nieuwe jaar op een indrukwekkende manier in. Arti is een begrip in de Oirschotse gemeenschap, doordat zij niet alleen maatschappelijk betrokken is, maar ook op zeer hoog niveau weet te musiceren.

februari 2019

vr 01 feb

Crazy Pianos

The Best of

Na meer dan 10 succesvolle jaren in het theater weten de muzikanten van Crazy Pianos als geen ander hoe ze een zaal op zijn kop kunnen zetten.

vr 22 feb

Tim Akkerman

Sings The Boss (Bruce Springsteen)

Hij steekt het niet onder stoelen of banken: Tim Akkerman is een enorme Springsteen fan.

maart 2019

za 16 maa

Joris Linssen & Caramba

RAAK!

Laat je verrassen door het enthousiasme van zanger/tv-presentator Joris Linssen en zijn muzikale vrienden. Al meer dan tien jaar zetten ze elke theaterzaal op de kop.

zo 24 maa

Guitarra Americana

Met Emiel van Dijk en vele anderen

Een verassende muzikale reis op de akoestische gitaar van Noord- tot Zuid-Amerika. Gitarist Emiel van Dijk en slagwerker Onno Witte staan garant voor een virtuoos concert.

za 30 maa

Voorjaarsconcert C ést La Vie

met Fanfare Concordia

Een gezamenlijk optreden van Orkest C’est la Vie uit Oirschot met Fanfare Concordia uit Spoordonk.

april 2019

zo 07 apr

Los del Tré

GIPSY - Tapasmiddag

Volgend op hun succesvolle eerste theatertournee is het vingervlugge gitaartrio Los del Trè helemaal klaar om met hun nieuwe concertprogramma Gipsy andermaal het publiek te charmeren.

mei 2019

za 25 mei

The Bluebettes

Best of the Sixties

In hun nieuwe theaterprogramma Best of the Sixties nemen de vijf goedlachse muzikantes de luisteraar mee op een trip down memory lane.