Programma

augustus 2019

zo 25 aug

Jazzdag Oirschot in De Enck

MOM’s KITCHEN JAZZ BAND

Band is ontstaan uit een vriendengroep uit Bergen op Zoom. Oude stijl New Orleans Jazz. Enthousiaste, muzikale mannen die er iedere keer een feestje van maken.

september 2019

za 21 sep

Nederpop All Stars met Henk Westbroek

Zelfs je naam is mooi - Try Out

De Nederpop All Stars gaan opnieuw de theaters in. Het publiek heeft nog lang niet genoeg van al die heerlijke Nederpopklassiekers en de All Stars zelf gelukkig ook niet!

oktober 2019

za 05 okt

80's & 90's party

Reliving the past

80's & 90's Reliving the Past komt naar Oirschot! Beleef die speciale sfeer uit de jaren 80 en 90 terug, precies zoals toen.

vr 25 okt

Savannah

Back to the Country - Part 9

Dick van Altena en Savannah nemen u wederom mee terug naar de hoogtijdagen van country en rock & roll. Ruim 30 songs komen langs in deze 2 uur durende muziekreis door de tijd. Na de reguliere show is er nog een bonus in de vorm van een ongedwongen after-party, een extra optreden in de foyer van het theater, waarbij meezingen mag.

november 2019

za 02 nov

B-Soul en Get a Grip

Swinging & Soulful Saturday

B-Soul speelt authentieke en moderne soul, met drie swingende zangeressen, drie strakke blazers en een groovende ritmesectie.

vr 22 nov

Dieter van der Westen Band

Me and you

Dieter van der Westen klinkt als 'een jonge Mark Knopfler met een twist van een folky Neil Young' (Frits Magazine).

december 2019

za 21 dec

Rapalje

Still into Folk - met een tikkeltje Kerst

Into Folk in een nieuwe jas, of liever gezegd, een nieuwe kilt. Vuurspuwende doedelzak, gevoelige ballades, stampende reels.

januari 2020

za 11 jan

Arti

Nieuwjaarsconcert

Het Nieuwjaarsconcert; Arti op en top! Een verrassing voor oor en oog, onder leiding van dirigent Karin Janssen.

vr 31 jan

Renee van bavel zingt Herman van Veen

Mensenkind

Op vriendelijk verzoek en een lang gekoesterde wens: Renee van Bavel kijkt naar de wereld en bezingt haar met het repertoire van Herman van Veen.

februari 2020

vr 07 feb

Pater Moeskroen

De Reservebelgen

De geneugten van de wielersport, trappisten en friet met zure mayo hebben bij de heren van Pater Moeskroen een vurige wens los gemaakt; Belg worden!

maart 2020

do 05 maa

Gerard van Maasakkers

Ik loop (vh. 40+)

Na zijn bijzonder succesvolle 40 jaar liedjes loopt Gerard van Maasakkers verder. Hij kijkt rond, staat hier en daar stil, komt thuis met verhalen die hij vastlegt in woorden en akkoorden.

april 2020

vr 24 apr

The Wieners

The Wieners Play The Everly Brothers

Een ode aan de Koningen Van De Samenzang. Wake Up Little Susie, Bye Bye Love en Til I Kissed You, alsof Don en Phil vlak voor je staan. Een absoluut waardig eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock’n’roll tributeband!