De interactieve tentoonstelling “A je to” van Buurman en Buurman staat tot en met 5 juli 2019 in Oirschot. Met daarin originele poppen, decors, diorama’s, filmpjes en foto’s. Kinderen kunnen er naar hartenlust bouwen, spelen en knutselen. Kortom “word er timmerman, metselaar of klusjesman”! Het maken van een eigen Buurman en Buurman stop-motion filmpje behoort ook tot de mogelijkheden. Een interactieve tentoonstelling voor jong en ouder. De expositie is leuk voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook voor volwassenen is het een feest der herkenning. De tentoonstelling komt mede tot stand door de samenwerking met producent Mark van Ierssel. 

Een kaartje is inclusief één kopje koffie, thee of ranja!

Openingstijden tentoonstelling*:

Maandag t/m zaterdag:          10:00u-17:00u
Zondag:                                  12:00u-17:00u
Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis de tentoonstelling in!

*AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN:
12 mei (moederdag):             12:00u-17:00u
30 mei (hemelvaartsdag):     12:00u-17:00u
9 juni (pinksteren):                Gesloten
10 juni (2e pinksterdag):       10:00u-17:00u
16 juni (vaderdag):                12:00u-17:00u

Locatie

Plan uw bezoek

De Enck is goed bereikbaar vanaf de snelweg. Plan uw reis, route en bekijk de parkeergelegenheden rondom De Enck.

Vanaf Tilburg:

A58, afslag Oirschot, bij stoplichten linksaf. Na de tweede rotonde ziet u S.C.C. De Enck aan de linkerzijde liggen. Voor parkeren gaat u de derde rotonde 4/4 rond. Vervolgens vindt u rechts het parkeerterrein en de parkeergarage (Let op: Hier geldt een blauwe zone.) U kunt tevens de hele dag gratis parkeren op de Sint Jorisstraat Parkeerplaats aan de Sint Jorisstraat, tegenover de Joris Zorg.  

Vanaf Eindhoven:

A58, afslag Oirschot, bij stoplichten rechtsaf. Na de tweede rotonde ziet u S.C.C. De Enck aan de linkerzijde liggen. Voor parkeren gaat u de derde rotonde 4/4 rond. Vervolgens vindt u rechts het parkeerterrein en de parkeergarage (Let op: Hier geldt een blauwe zone.) U kunt tevens de hele dag gratis parkeren op de Sint Jorisstraat Parkeerplaats aan de Sint Jorisstraat, tegenover de Joris Zorg.  

Vanaf 's-Hertogenbosch:

A2, afslag Best-West, bij rotonde rechtsaf richting Oirschot. Volgende rotonde weer rechtsaf. Na 6 kilometer (links ziet u een Shellpomp, rechtsaf op de rotonde. Volgende rotonde weer rechtsaf. Nu ziet u S.C.C. De Enck aan de linkerzijde liggen. Voor parkeren gaat u de volgende rotonde 4/4 rond. Vervolgens vindt u rechts het parkeerterrein en de parkeergarage (Let op: Hier geldt een blauwe zone.) U kunt tevens de hele dag gratis parkeren op de Sint Jorisstraat Parkeerplaats aan de Sint Jorisstraat, tegenover de Joris Zorg.  

Bekijk dit ook ook eens

Juf Roos

zo 31 maa

Juf Roos

Juf Roos gaat op vakantie