• film-buurman

Dit combi-ticket geeft u toegang tot de tentoonstelling van Buurman & Buurman + entree voor de film 'Buurman & Buurman hebben een nieuw huis' op zaterdag 18 mei of zondag 19 mei. 

Een combi-ticket is inclusief één kopje koffie, thee of ranja!


Interactieve tentoonstelling A JE TO!
De interactieve tentoonstelling “A je to” van Buurman en Buurman staat tot en met 5 juli 2019 in Oirschot. Met daarin originele poppen, decors, diorama’s, filmpjes en foto’s. Kinderen kunnen er naar hartenlust bouwen, spelen en knutselen. Kortom “word er timmerman, metselaar of klusjesman”! Het maken van een eigen Buurman en Buurman stop-motion filmpje behoort ook tot de mogelijkheden. Een interactieve tentoonstelling voor jong en ouder. De expositie is leuk voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook voor volwassenen is het een feest der herkenning. De tentoonstelling komt mede tot stand door de samenwerking met producent Mark van Ierssel. 


Film: Buurman & Buurman hebben een nieuw huis!
Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!

Filmtijden
Zaterdag 18 mei: 
11.00u & 13.00u & 15.00u
Zondag 19 mei: 13.00u & 15.00u 

Bekijk dit ook ook eens

Help! Ik heb een vlieg ingeslikt

wo 16 okt

Help! Ik heb een vlieg ingeslikt

Mark van Vliet

Sint en zijn Pieten

vr 29 nov t/m zo 01 dec

Sint en zijn Pieten

Bezoek aan het werkpaleis van de Sint