• benefietweekend

Let op! Dit is een combiticket. Dit ticket is geldig voor zaterdag én zondag.

Afgelopen weken stond Sociaal Cultureel Centrum de Enck volop in het nieuws. Een faillissement is op het laatste moment afgewend en met enkele noodgrepen kan de Enck in ieder geval komend theaterseizoen nog volop draaien om ondertussen een toekomstplan op te stellen waar alle partijen (gemeente en gebruikers) in geloven. 

We gaan volle kracht vooruit in het maken van mooie plannen voor de toekomst. Vele ondernemers en burgers hebben aangeboden om een steentje bij te dragen. Zo ook uit de Oirschotse muziekscene. Spontaan hebben vier Oirschotse bands zich gemeld voor een benefietconcert. Deze bands zijn ; B-Soul, Diva & the Troublemakers, De Knallende Mannen en The Wibra’s, Het belooft een spectaculaire happening te worden. Deze benefietavond op 8 September (vanaf 19.00 uur) wordt ondersteund door Oirschotse bedrijven die belangeloos hun diensten inzetten voor licht, geluid, aankleding, beeldmerk en communicatie.

Spontaan boden zich daarop muziekgezelschappen en verenigingen aan om mee te helpen. Daarom wordt ook op zondag 9 september vanaf 12.00 uur een grootse happening georganiseerd met culturele bijdragen uit de gemeenschap met onder andere C’est la Vie, DesNoots, Just Us, Het Oirschots Senioren Orkest, Muzekkapel ’t Spult, Emiel van Dijk en leerlingen, William Kroot en leerlingen, Ietje Hermans & Maartje Meerman.

 In de aanloop naar dit weekend geeft Ivo Mijland op 5 september om 20.15 u een ludieke lezing over Ouwe Koeien – Ondernemen voor Dummies. Hij raakte geïnspireerd door de talloze reacties die hij kreeg op zijn opiniestuk over de Enck.

Deze benefietactiviteiten hebben de ludieke, plat Oirschotse naam “Da D’Enck!” meegekregen. Dit betekent zoveel als ‘Dat zal toch niet gebeuren!'. Een stevige knipoog naar het feit dat de Enck bij Oirschot hoort! Wilt u een bijdrage leveren aan deze activiteiten door een korte act van muziek, dans, toneel of andere kunstzinnige uitingen neem dan contact op via marketing@deenck.nl of bel 0499 572691.

Bekijk dit ook ook eens

Guitarra Americana

zo 24 maa

Guitarra Americana

Met Emiel van Dijk en vele anderen

Voorjaarsconcert C ést La Vie

za 30 maa

Voorjaarsconcert C ést La Vie

met Fanfare Concordia

Los del Tré

zo 07 apr

Los del Tré

GIPSY - Tapasmiddag

The Bluebettes

za 25 mei

The Bluebettes

Best of the Sixties