• Mathilde Santing
  • Mathilde Santing

In de donkere dagen voor Kerstmis straalt sinds een paar jaar een heldere ster: Mathilde Santing! Haar liefde voor het klassieke Amerikaanse liedrepertoire leidde tot een prachtig en veelgeroemd album met hartverwarmende kerstklassiekers. Tijdens dit concert zingt Mathilde haar lievelingsliedjes, nummers als Have Yourself a Merry Little Christmas, Winter Wonderland, Joni Mitchells River en Blue Christmas van Elvis.

De warme stem van Mathilde Santing lijkt met de jaren alleen maar mooier te worden. Dit concert vol sfeervolle classics van onder anderen Bing Crosby, Frank Sinatra en Ella Fitzgerald is dan ook een waar kerstcadeau voor iedere muziekliefhebber.

Gedurende haar carrière won Mathilde drie Edisons en een Gouden Harp, en had ze grote hits met bijvoorbeeld Beautiful People en Wonderful Life.

Bij deze voorstelling is het mogelijk om een Kerst- of Nieuwjaarsarrangement te boeken. Het arrangement bestaat uit ontvangst met een (winters) welkomstdrankje, onbeperkt drinken, hartverwarmende kerst klassiekers gezongen door Mathilde Santing, en na afloop winterse borrelhapjes. Klik hier voor meer informatie. 

Bekijk dit ook ook eens

Guitarra Americana

zo 24 maa

Guitarra Americana

Met Emiel van Dijk en vele anderen

Voorjaarsconcert C ést La Vie

za 30 maa

Voorjaarsconcert C ést La Vie

met Fanfare Concordia

Los del Tré

zo 07 apr

Los del Tré

GIPSY - Tapasmiddag

The Bluebettes

za 25 mei

The Bluebettes

Best of the Sixties