• Mathilde Santing
  • Mathilde Santing

In de donkere dagen voor Kerstmis straalt sinds een paar jaar een heldere ster: Mathilde Santing! Haar liefde voor het klassieke Amerikaanse liedrepertoire leidde tot een prachtig en veelgeroemd album met hartverwarmende kerstklassiekers. Tijdens dit concert zingt Mathilde haar lievelingsliedjes, nummers als Have Yourself a Merry Little Christmas, Winter Wonderland, Joni Mitchells River en Blue Christmas van Elvis.

De warme stem van Mathilde Santing lijkt met de jaren alleen maar mooier te worden. Dit concert vol sfeervolle classics van onder anderen Bing Crosby, Frank Sinatra en Ella Fitzgerald is dan ook een waar kerstcadeau voor iedere muziekliefhebber.

Gedurende haar carrière won Mathilde drie Edisons en een Gouden Harp, en had ze grote hits met bijvoorbeeld Beautiful People en Wonderful Life.

Bij deze voorstelling is het mogelijk om een Kerst- of Nieuwjaarsarrangement te boeken. Het arrangement bestaat uit ontvangst met een (winters) welkomstdrankje, onbeperkt drinken, hartverwarmende kerst klassiekers gezongen door Mathilde Santing, en na afloop winterse borrelhapjes. Klik hier voor meer informatie. 

Bekijk dit ook ook eens

Crazy Pianos

vr 01 feb

Crazy Pianos

The Best of

Tim Akkerman

vr 22 feb

Tim Akkerman

Sings The Boss (Bruce Springsteen)

Joris Linssen & Caramba

za 16 maa

Joris Linssen & Caramba

RAAK!

Leonard Cohen Tribute Band

zo 17 maa

Leonard Cohen Tribute Band