RSO Midden-Brabant en Best Irish Singers treden samen op in “De Enck “ Oirschot. Op zondag 25 november a.s. geven het RSO Midden- Brabant en “The Best Irish Singers” uit buurgemeente Best een gezamenlijk concert in Sociaal Cultureel Centrum De Enck. Het concert begint om 14.00 uur. De kaartjes kosten € 11,-.

Het RSO-Midden Brabant brengt vooral bekende melodieën die speciaal voor dit orkest zijn gearrangeerd door dirigent Maarten Jense. Het orkest, dat bestaat uit ruim 75 muzikanten, brengt zeer mooie en toegankelijke muziek in een mix van stijlen. U hoort stevige swing, licht klassiek, kleurrijke folklore, dixieland, boeiende evergreens en bekende hedendaagse melodieën, waarbij alle instrumenten van dit bijzondere orkest aan bod komen. Dit betekent dat u, behalve van de reguliere orkestinstrumenten, ook kunt genieten van o.a. piano, gitaar, banjo, accordeon en blokfluit. Het orkest trekt al jarenlang volle theaterzalen.

The Best Irish Singers is een muzikaal gezelschap dat is opgericht in 2006 in Best. Het bestaat uit 25 enthousiaste zangers en bandleden die, zoals de naam doet vermoeden, vooral Ierse traditionals vertolken in de gezellige sfeer die daarbij hoort. Ze zingen zowel meerstemmig als soms ook met een solist. De begeleidingsband bespeelt vooral typisch Ierse muziekinstrumenten. Het geheel staat onder leiding van de ervaren dirigent Ron Vink. Om zich te verdiepen in de Ierse cultuur en daar ook uitvoeringen te geven is het koor al meerdere keren naar Ierland afgereisd. Natuurlijk zullen beide gezelschappen ook samen te beluisteren zijn. Het belooft een ontspannen, gezellige middag te worden waarin het publiek wordt meegenomen en ook zelf mee kan doen in een heerlijke sfeer van mooie, toegankelijke muziek en zang. 

Let op: deze voorstelling is ongeplaceerd!

Bekijk dit ook ook eens

Guitarra Americana

zo 24 maa

Guitarra Americana

Met Emiel van Dijk en vele anderen

Voorjaarsconcert C ést La Vie

za 30 maa

Voorjaarsconcert C ést La Vie

met Fanfare Concordia

Los del Tré

zo 07 apr

Los del Tré

GIPSY - Tapasmiddag

The Bluebettes

za 25 mei

The Bluebettes

Best of the Sixties