SMULDERS & VAN ALTENA

Het karakter van dit duo is al even eenvoudig als de naam.

Geen poespas: gewoon gitaren op schoot en glaszuivere vocalen met eigen songs, verrassende covers en mooie klassiekers: http://www.youtube.com/watch?v=HDGuN2c6x7w

Singer-songwriter Dick van Altena (in april 2014 hoofdgast in een 1 uur durende special op RTL7) schreef meer dan 1.200 liedjes en was 28 jaar lang hét gezicht van de legendarische country-band Major Dundee.

Hij is inmiddels een graag geziene gast in de kleine én grote theaters en zalen in binnen- en buitenland. Op zijn speellijst prijken dan ook jaarlijks meer dan 100 optredens.

Zijn duetpartner is Marcel Smulders, al  35 jaar frontman en zanger van Savannah, sinds jaar en dag de meest populaire country-band van de Benelux. Met deze band treedt hij op in heel Europa en werkte hij samen met grootheden als Freddy Fender, Wanda Jackson en Ed Bruce. Daarnaast richt hij zich vandaag de dag met veel plezier ook steeds meer op de singer-songwriters scene.

De beide heren treden veelvuldig samen op en onlangs verscheen in de CD reeks The singer-songwriters sessions hun mini-album ‘Hello Mary Lou’. Bovendien maken beiden deel uit van de zeer succesvolle muziektheaterproductie Back To The Country.

Stijl: Country, jaren ‘50/’60/’70 (Soft)Pop, Americana én eigen werkCORONA-PROOF:
Beide concerten zijn ‘coronaproof’ opgezet, d.w.z.: alle ruimtes zijn
veilig ingericht m.b.t. 1,5 meter afstand en looproutes. Beide concerten
zijn inclusief pauze met veilige looproute naar de bar. Toegang alleen op
basis van reservering. Beperkt aantal kaarten per concert.


KAARTVERKOOP:
Kaarten zijn te reserveren via 06-16109556 of marcel@marcelsmulders.com