Zalen

De Enck beschikt over verschillende zalen voor kleine en grote gezelschappen, waaronder het RaboTheater, het Jumbo Theatercafé of het Theater Restaurant op de eerste verdieping. Uiteraard is er de mogelijkheid om ruimtes te combineren en zijn deze flexibel in te delen.

Om uw bijeenkomst zo prettig mogelijk te maken biedt De Enck uitgebreide horeca arrangementen; van koffie en thee met gebak, tot een lunch, diner, buffet of een borrel. Wij hebben alle disciplines onder één dak en dat betekent dat alles afgestemd kan worden op uw persoonlijke wensen.

Wij helpen u graag!
Wilt u meer weten of een kijkje komen nemen in de zalen? Neem dan contact op met Chantal Langenberg via 0499-572691 of chantal@deenck.nl.

Zalen

Rabotheater

De theaterzaal is ook geschikt voor bijeenkomsten als feesten, congressen of recepties.

Bent u op zoek naar een geschikte locatie met de theatrale sfeer van de rode pluche stoelen voor uw congres, presentatie of voorstelling? Het RaboTheater beschikt over 318 comfortabele stoelen. We hebben in onze theaterzaal een beamer met projectiescherm en professionele licht- en geluidsapparatuur, altijd met de aanwezigheid van een technicus. Tevens is het mogelijk om de tribune in te schuiven. Zo ontstaat er een oppervlakte van ruim 300m². Dit maakt de zaal geschikt voor bijeenkomsten als feesten, congressen of recepties.

Jumbo Theatercafé

Een fijne omgeving voor een receptie of borrel.

Het Jumbo Theatercafé bevindt zich direct aan het RaboTheater. Hier kunnen 50 tot 400 personen terecht. Tevens kan er in deze ruimte gebruik worden gemaakt van podiumdelen, microfoon, beamer, projectiescherm, geluidsinstallatie en televisiescherm. Het is een fijne omgeving voor een receptie, borrel, een klein optreden of om na een congres met uw gasten terug te blikken op de dag.

TheaterRestaurant

Een mooie, grote ruimte voor diverse gelegenheden.

Het Theater Restaurant beschikt over ruimte voor maximaal 90 personen. De ruimte is uitgerust met een bar, waardoor deze uitermate geschikt is voor een borrel. Tevens is er een klein podium aanwezig en kan er gebruik worden gemaakt van een microfoon, beamer, projectiescherm en geluidsinstallatie.

Enckzaal 1 & 2

De zaal is bij uitstek geschikt voor het verzorgen van workshop of presentatie.

Enckzaal 1 en 2 zijn twee aparte ruimtes die middels het openzetten van een schuifwand gecombineerd kunnen worden tot één grote ruimte. De zaal is bij uitstek geschikt als vergaderlocatie of voor het verzorgen van een workshop of presentatie. Er zijn veel verschillende vergaderopstellingen mogelijk in deze ruimte.

Enckzaal 3

Deze grote vergaderruimte met veel daglicht heeft veel mogelijkheden, zoals trainingen en vergaderingen.

Enckzaal vergaderruimte met een hoog plafond, veel daglicht en uitzicht op het winkelcentrum is ideaal voor trainingen, workshops en vergaderingen. Deze ruimte kan geheel naar uw wens worden ingericht. Deze ruimte heeft veel mogelijkheden en kan zelfs gebruikt worden voor yogalessen.

Enckzaal 2a

Deze ruimte is perfect voor workshops of een kleinschalige vergadering.

Deze kleine vergaderruimte is geschikt voor kleine groepen van maximaal 10 personen. Vergaderen in een kleine vergaderzaal heeft het grote voordeel dat de sfeer optimaal is voor een kleinschalige vergadering, training of coachgesprekken.